BLM – Vita, ni ska kyssa våra fötter och folk som stannar hemma på grund av Corona är idioter 

Men hallå, vill jag skrika rakt ut i luften! Vi lever faktiskt i Sverige!! Stefan Löfven har du något att säga om att helt attackeras? Nej, du tackar väl din lyckliga stjärna för att slippa besvärliga frågor om äldre som dör. Och fler dö, därför BLM fortsätter samlas i tusentals för att att de vill se ett helt folk, gamla som unga, politiker, myndigheter, poliser, ja till och med att du ska gå ned på knä. 

Vill du gå ned på knä Stefan Löfven? Är du redo att göra för att visa dina kanske nya väljare, att du ber om förlåtelse för att de lever i av världens mest toleranta länder. 

Det spelar ingen roll att det handlar om Sverige. Det handlar om något annat som pyrt länge “vita ska kyssa våra fötter. En fullständighet underkastelse. Vi kan även se det i förnedringsrånen.

Att just bidrags-fattigdomen skulle leda till en sådan extrem empatilöshet är en vidrigt. Men även om den vidriga förklaringsmodellen skulle stämma och vara avgörande för att man ska vara beredd att i grupp råna, pissa på och filma ett ensamt offer man kallar ”vidriga Svenne, “Svenneas” och “Horunge”, betyder inte att det ska fortsätta existera. Om alla vill kan man förändra men då måste alla vilja det. Ondska och hat löser inte det. Den förnedring vi ser växa fram från alla fronter har en politisk dimension! Hela den vita västerländska världen ska nu förnedras och underkasta sig.

Igår morse bestämde sig en vit man, I klädd I något som ska likna ett afrikanskt plagg,  för att representera svenska folket: “I’m a swedish man, and I wanna say as a representation for the Swedish people, that we have failed,” En svart kvinna ur publiken skriker till den svenska mannen, we want money, still we are sick.

Den mannen är inte svenska folkets talesperson. Det ska vi vara tydliga med. Även om ha är bredd är att gå ned på knä, så är stora antalet svenska medborgare inte det. Jag är ganska less på att höra det eviga tjatet om vita européer hit och dit, om deras historiska särställning, om deras inbillade monopol på brutalitet och människoförakt gentemot ”ickevita”.

Många har ont i dag … Vi har fordon som är helt förstörda och tagna ur bruk. Undrar hur många av dessa ligister som hindrade att andra fick hjälp när de mest behövde det. De sabbade för någon annan, kanske en framtida vän eller släkting. https://polistidningen.se/2020/06/manga-har-ont-i-dag/

Hur långt ska galenskaperna få gå? Nu har en majoritet i Minneapolis fullmäktige röstat för att dra tillbaka finansiering och lägga ner stadens lokala polis.  Ett enormt socialt experiment där kaos, mer våld och anarkism kommer råda. De fattiga kommer bli fattigare, mer skyddslösa och kvinnor, flickor, pojkar våldtas. Misstänker starkt att det tomrum polisen lämnar efter sig kommer fyllas på extremister, frågan är vilka. som bara kommer leda till mer lidande för de fattiga!

https://polistidningen.se/2020/06/manga-har-ont-i-dag/

https://twitter.com/Panshiri_M/status/1270082766928044033

https://twitter.com/Panshiri_M/status/1270082766928044033

Klick på länk nedan: Alla som stanna hemma är idioter 

https://twitter.com/ChristerSfeir/status/1269680791677698050?s=20


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “BLM – Vita, ni ska kyssa våra fötter och folk som stannar hemma på grund av Corona är idioter 

 1. ulf

  Universell dårskap personifierad.Hos vissa kategorier människor finns ingen botten för idiotin.

 2. Carl den 12

  Helt rotlös, logiskt tankebefriad som den Tankevurpa von Allan han föreställer?

  Calle undrar hur det hade sett ut, om jag som ybervit kvinna utav lågadel med inslag utav samiskt påbrå, hade stått och skrikit i centrala Götet❓❓❓
  “Krossas kommunismen sharialagars hot och våld mot min minoritetsgrupp”
  Hade blivit bältad och nerdrogad på livstid?

Kommentarer är stängda.