INSÄNDARE: Morgan SE Larsson: Det folk flydde från som fanns bakom berlinmuren finns nu här i väst

Armstrong har bondförnuft i sitt resonemang men folk vägrar inse att samhället blivit ett tomt korthus. Din pension kommer inte vara värd tillräckligt för att överleva efter några år av pension. Dagens aktiva dödshjälp med morfin på äldre boenden visar detta.

Martin.A har fått många e-postmeddelanden från många läsare som en gång stod bakom järnridån. De säger alla samma sak – det de flydde från har nu tagit grepp i väst.

– Våra politiker vet att hela systemet med ständigt upplåning år efter år har slutat. Det finns inget möjligt sätt att finansiera de sociala programmen och de fruktar stora uppror.

– Deras lösning är att ta detta virus och använda det som ursäkt för att införa ”social distancing” som är utformat för att avsluta sammankomster och därmed uppror.

– Ledsen över dessa protester mot Floyds död är att de felriktar denna ilska och kastar den i ljuset av rasism. Sanningen bakom denna incident är inte rasism, utan denna immunitet för regeringspolisen, åklagare och till och med politiker. De har ingen begränsning för att de är immun. I rättegången mot officerarna kommer det att vara mycket intressant för advokaterna utan tvekan att höja det försvaret, och de kommer att hävda att (1) de inte är rasister, och (2) de var medvetna om att de dödade honom. Detta är lagen som måste ändras, men det är i Högsta domstolens händer.

Jag hade en vän från Ukraina som besökte här och när de ens såg en polis skulle de gå till ytterligheter för att gå i motsatt riktning. De var vana vid att polisen bara trakasserade människor, rånade dem och till och med våldtar flickor.

Allt de bakom järnridån flydde till väst för frihet, de är rädda över hur lätt människor överlämnar allt som är rädd under ett anspråk på ett virus med en dödstal på 0,0003% av befolkningen.

Morgan SE Larsson

Armstrongeconomics


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •