Carolin Dahlman: Polishatarna spottar på oss

Foto: Johan Nilsson/TT

“Alla poliser är svin, alltså? Man går ner i fosterställning och håller hårt i skämskudden. Vi lever ju i en demokrati, där vi röstar fram lagar via valda politiker. Sedan anställer vi poliser som ska se till att dessa lagar följs; detta sker i syfte att skydda oskyldiga och skapa trygghet så att vi kan leva våra liv i frihet.

Är Larssons och demonstranternas lösning att vi inte har poliser alls, eftersom sådana är svin? Ska rånare, mördare och våldtäktsmän få göra som de behagar? Eller tror hon att dom dumma busarna i stället kan hejdas med en hashtag på Twitter eller ett handhjärta?”

Carolin Dahlman

Läs ledaren i KB


DONERA TILL OSS

Stöd yttrandefriheten och det fria ordet. 

PS har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *