Misshandel på spårvagn på Hisingen, en man knivskuren

| 16 juni, 2020

En spårvagnschaufför larmade polisen vid ett under natten till tisdagen efter att det hade varit ett bråk ombord på chaufförens spårvagn som trafikerade Hisingen i Göteborg. Alla de bråkande hade lämnat spårvagnen, men i närheten av Wieselgrensplatsen hittade hittade polisen strax efteråt en knivskuren man som fördes till sjukhus i ambulans. Mannen uppges inte vara allvarligt skadad. Därefter sökte polisen i närområdet efter de övriga personerna som varit involverade i “bråket” på spårvagnen. Två misstänkta personer hittades och de sitter nu gripna initialt för grov misshandel.
Så har ännu en händelse som motbevisar talet om att Sverige bara blir tryggare och säkrare.

https://www.expressen.se/gt/grov-misshandel-ombord-pa-sparvagn-/?fbclid=IwAR0QC8u1oUu-RB3ltdvUvOfYtdS0-L-C574R1Jge2Byvx_cmUUGDzJk_fQY

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •