I vårt land låter polisen sig styras av PK-ismens agenda

| 18 juni, 2020

Alice Bah Khunke pratar om polisbrutalitet. Problemen i Sverige handlar inte om polisbrutalitet eller om att vi är en polisstat. Problemen i vårt land är att polisen låter sig styras av PK-ismens agenda och den allmänna vänstervridningen. I många avseenden har därför polisen tappat greppet. Det är därför nyutexaminerade poliser går ned på knä och gråter och kramar pöbeln. Vi såg det hända nyligen.

Det finns dock många poliser som aldrig skulle gå ned på knä, kramas och gråta. De har förstått sitt uppdrag. I uniformen ska de vara neutrala i sina handlingar därför att polisen är en statlig myndighet vars opartiskhet är grunden för att ge trygghet åt alla medborgare.

Jag uppskattar inte de generaliseringar eller jämförelser Bah Khunke gör i sitt tal, å andra sidan uppskattar jag överhuvudtaget inte hennes politiska insatser. Representater för Miljöpartiet har genom hela sin tid varit ett anti-parti präglat av olika aktivistgruppers krav på ännu mer, av vad det än gäller.

Film med Bah Kunke på twitter


DONERA

Stöd oss – för fortsatt demokrati, yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “I vårt land låter polisen sig styras av PK-ismens agenda

 1. Anders

  Att det är något fel på den juntan har jag vetat länge . Men nu verkar det ha gått helt över styr .
  Sekttänket tar över mer och mer

Kommentarer är stängda.