Några våldshändelser som bara blivit korta notiser i vanlig media

| 18 juni, 2020

Här följer några nyheter som bara blivit korta notiser i mainstream media. Det är om vad som hänt från onsdagskvällen fram till torsdags morgon.

En man i 20-årsåldern ska ha knivskurits utanför en villa på Ekerö under natten till torsdagen. Enligt uppgift ska mannen ha förts till sjukhus med svåra skador. Polisen har startat en förundersökning gällande mordförsök i ärendet. Ännu på torsdagsmorgonen var ingen gripen för detta dådet.

https://svt.se/…/en-till-sjukhus-efter-knivskarning-pa-ekero

Vid midnatt larmades polisen till Tensta i nordvästra Stockholm efter att boende hört skottlossning. När polisen anlände till platsen så hittade de skottskador på en fasad till ett flerfamiljsbostad. Ingen ska ha skadats vid skjutningen men trots det har polisen startat en förundersökning gällande mordförsök och grovt vapenbrott. De har även spärrat av platsen för teknisk undersökning. Ingen var vid fyratiden på torsdagsmorgonen gripen för skjutningen.

https://svt.se/…/lo…/stockholm/misstankt-mordforsok-i-tensta

Vid 22.40-tiden larmades polisen och räddningstjänsten till ett lägenhetshus i Luthagen i Uppsala efter att något detonerat i huset. Delar av huset fick utrymmas och Nationella bombskyddet kallades in. Ännu vid åtta-tiden på torsdagen vet polisen inte vad som exploderat men polisen har startat en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse i ärendet. Ingen ska ha blivit fysiskt skadad vid sprängningen.
RCL-befälet Temo Allenbäck säger sig inte veta om det finns någon hotbild mot någon av de boende. De evakuerade fick efter att nationella bombskyddet undersökning återvända till sina bostäder.

https://svt.se/…/u…/misstankt-explosion-i-lagenhet-i-uppsala


DONERA

Stöd oss, yttrandefriheten och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •