SKOLA I GNOSJÖ. Elever piskas med bälten på könen och tvingas äta bajs

– Det är grova brott. Det är misshandel. Det är sexuella övergrepp mot barn. Det är olaga hot. Det är absolut inte pojkstreck, säger mamma till en drabbad elev. Foto: SVT skärmdump.

“Elever på högstadieskola i Gnosjö har i mer än ett år utsatts för systematiskt förtryck av andra elever genom misshandel och grova kränkande sexuella handlingar. Föräldrarna är mycket kritiska till att denna kultur fått etableras utan att skolan och myndigheter stoppat utvecklingen.

Det har tillhört vardagen för högstadieelever att på skolan blivit misshandlade med bälten i duschen, upprepade slag mot könsorgan, strypgrepp och hållits fast för att tvingas äta bajs.”

SAMTIDEN


DONERA

Stöd oss, yttrandefriheten och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 15
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS

1 En tanke på “SKOLA I GNOSJÖ. Elever piskas med bälten på könen och tvingas äta bajs

  1. jeanette

    Men nu går de väl för långt!? Till er föräldrar håll era ungar hemma tills denna islamistflatkrsmande regeringen och kommunen politiker myndigheter fattar att detta ligger på deras ansvar att få ut dessa våldsligistiska avvikande kulturvåldsverkare från landet och våra skolor !!! Sluta nu upp visa på kärtingmentalitet visa att ni är män med pondus fassor storebrödrar och vikingablodsmödrar!! Det är allvar nu detta är fan ingen lek och skoj längee det kommer bli värre anbars lägg byråkratiska lagbeslut åt sidan sätt nu ungarnas bästa i första rum de gör ni inte om ni släpper i väg dom till en kommunal läroinstution där dom ordagrannt tvingas äta andras skit!!! Kom igen nu svensson vi hjälper er!!!

Kommentarer är stängda.