VIKTIGT OM LARS VILKS LIV. 3028: Livvakter del 4: julmöte som inte blev

| 20 juni, 2020

Denna tänkta bild blev av förklarliga skäl aldrig förverkligad.

Julen hade kommit och jag satt i mitt skyddade boende medan Maj befann sig långt därifrån i sin bostad. Hur skulle ett möte kunna ordnas? Kanske vi kunde ta in på ett hotell? Svaret var nej, alltför stor exponering. Restaurang? Jo, det kunde tillåtas men inte i närområdet. – Utanför, vi har ett förslag på en restaurang på behörigt avstånd? – Ja, men först behövs en omlastningsplats för Maj för att kunna kliva över i skyddsbilen. Nytt besked: Omlastningsplatsen får inte vara i närområdet utan utanför detta. Nytt besked: Maj får själv ta sig till den utvalda restaurangen, möta upp där och sedan återvända på egen hand. – Men det går ju inte med en så lång förflyttning, Maj förfogar bara över en gammal bil med sommardäck. – Det är vad vi kan erbjuda. – Då får vi tacka för vänligheten och stryka detta projekt.

Lars Vilks


DONERA

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Lars Vilks

konstkritiker och tidigare professor i konstteori vid Kunstakademiet i Bergen 1997 – 2003