VIKTIGT OM LARS VILKS LIV. 3031: Livvakter del 5

| 20 juni, 2020

Hemlig operationsmetod: Endast den som lastas in i skyddsbilen kan åka med.

Mina livvaktstexter följs naturligtvis med största intresse av livvaktsenheten. Den senaste texten (nr 4) föranledde en irriterad tillsägelse från ledningen. Ledningen hävdar att den avslöjar hemliga operativa metoder.

Avslöjandet består i mitt påstående att om någon skall åka med i skyddsbilen måste denne först stiga in i den. Och för att detta skall vara möjligt måste nämnda person befinna sig på en anvisad plats. Dessutom måste denna person ställa ifrån sig ett eventuellt eget förflyttningsfordon ty ett sådant kan ej medtagas i skyddsbilen.

Namnet på denna procedur är ”omlastning”. Tyvärr har jag nu råkat avslöja detta hemliga arbetssätt vilket i händerna på fel personer säkert kan ha fruktansvärda konsekvenser. Till mitt försvar får jag dock anföra att metoden redan 2016 är ingående beskriven i Niklas Orrenius bok ”Skotten i Köpenhamn” (s. 30 – 31). Den boken är genomläst och godkänd av livvaktsenheten.

Lars Vilks


DONERA

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *