Detta hopplösa MP

| 26 juni, 2020

Det är svårt att komma över att ett så litet parti har sådan makt, närmast gränslös stor. Förhoppningsvis har MP nu nått vägs ände.

MP spottar reflexmässigt ur sig att människor på flykt inte kan reduceras till nummer. Allt för att förklara andra som säger att de måste man, till okänsliga monster.

Däremot går det utmärkt för MP att reducera svenska skattebetalare till mjölkkossor. Allt för att de ska kunna vara gränslöst generösa med skattebetalarnas pengar.

MP: s resonemang är lika hopplöst som det är orealistiskt och farligt. Begränsningar måste sättas där människor av nödvändighet reduceras till nummer.

Varje ansvarstagande politiker vet att om man inte klarar av att prioritera så riskerar man att förstöra snarare än att hjälpa, vilket är precis vad MP har gjort.

För att nämna en konsekvens som slagit sönder det svenska samhället kan jag påminna relationen mellan invandring och brottslighet. Både gamla och nya undersökningar av BRÅ visar att den absoluta majoriteten av registrerade brott gäller personer med utländsk bakgrund. Det är främst rån mot barn, sprängningar och våldtäkter som ökat 2019.

Skjutningar och bilbränder är, som vi numera vet, vårt nya normala. Det är knappats någon som kan blunda för att brottsligheten i Sverige bara blir grövre. Det är inte heller någon nyhet att vår gränslösa invandring hänger samman med den ökade brottsligheten.

Mycket i vårt samhälle har tack vare MP oförmåga att hålla fler tankar i huvudet samtidigt förändrats till det sämre. Om MP får hållas kommer vi snart inte kunna hjälpa ens svenska medborgare. Värre är, risken är att Sverige både blir farligare och fattigare. Invandringen måste skäras ned, rejält.


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Detta hopplösa MP

 1. Carl den 12

  Dessa MP är inte det MP som en gång hade miljön som sin stora hjärtefråga.
  MP är såklart färgade av övriga partier ang invandring till varje pris, för att passa in bland övriga “Öppna våra hjärtan och Sverigeharaldrigvarittryggare-politiker” som även i dessa tider med Corona är beredda att offra ännu mer och fler människor.
  Vari ligger deras empati och medmänsklighet, då allt deras sunda förnuft är från vettet och kommer öka fler att insjukna och avlida?

  Calle undrar när ska vi få hjälp utifrån, då Sveriges regering är helt avstängda och övergivet sitt ursprungliga folk?

Kommentarer är stängda.