Korrigering? Vad har sagts för att WHO ska kovända på det här viset?

| 26 juni, 2020

Jag är inte konspiratoriskt lagd men … Vad har sagts för att WHO ska kovända på det här viset? I förmiddags var Sverige ett riskland som låtit viruset sprids sig tämligen ohämmat, i vart fall initialt, nu sju timmar senare säger WHO att Sverige lyckats hålla smittspridningen i schack genom att man har samhället med sig?

Det Tegnell kritiserar WHO för är att de inte beaktar att Sverige testar mer vilket ger ett stigande antal fall, samt att inläggningarna på sjukhus/intensivvård minskar. WHO har alltså tolkat satan fel. Rätt ska vara rätt, här har uppenbart Tegnell rätt.

Men jag kan ändå inte komma ifrån att det är något som skaver. Det här med att Sverige har samhället med sig ställer jag mig frågande till. Badstränderna är fyllda till bredden, liksom fortsatt trängsel på krogar caféer.

Ett problem med att jag är tveksam är förstås att min tillit till FHM och Tegnell inte är särskilt hög. Vi har redan innan pandemin en mycket skör relation och tillit till makten, Tegnells många felaktiga uttalanden har verkligen inte gjort saken bättre.


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Korrigering? Vad har sagts för att WHO ska kovända på det här viset?

  1. Bosse

    I början av pandemin sades det att den skulle klinga av till sommaren precis som alla andra influensor eftersom viruset behöver fukt för att överleva utan värd följaktligen, i den utandningsluft den sprider sig torkar den ut i sommarvärmen. Vet inte om det gäller fortfarande? Eller är det FHM’s förtjänst?

Kommentarer är stängda.