15-årig pojke misshandlad två gånger av gäng i Älmhult

| 27 juni, 2020

En 15-årig pojke blev under sena fredagskvällen misshandlad av tre för honom okända personer i Älmhult. Enligt polisen som fick in larmet strax efter 23-tiden så slog gänget honom med knytnävsslag mot huvudet och de ska även slagit sönder pojkens mobiltelefon. Och pojken blev inte bara utsatt en gång av samma gäng, misshandeln skedde vid två tillfällen under fredagskvällen, först utanför en matbutik för att sen upprepas vid en skola i närheten. Enligt polisen behövde 15-åringen inte uppsöka vård för de skador han fick vid misshandeln. Polisen har öppnat ett ärende om misshandel och skadegörelse över händelsen. Enligt polisen är ännu ingen av misshandlarna ännu gripna.

https://www.expressen.se/kvallsposten/15-aring-misshandlad-av-gang-tva-ganger/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •