INSÄNDARE. Patrik Andersson: Utvisas han till världens farligaste land?

I den här artikeln i Sydsvenskan som dock ligger bakom betalvägg så står det att om personen i fråga inte får ett fast jobb så utvisas han till världens farligaste land. Jag har följande frågor:

1 – Afghanistan är ju knappast världens farligaste land, t ex lär ju Jemen vara betydligt farligare. Dessutom har det ju bekräftats att så inte är fallet så varför slirar Sydsvenskan på sanningen?

2 – Personen i fråga lär vara hazar och komma från Iran, mig veterligen är Iran inte ett farligt land? (det påstås dock att hazarer tvångsrekryterats till Hizbollah, vilket dock med största sannolikhet inte är ett allmänt öde för alla).

3 – Är det någon som verkligen tror på att någon av alla dessa unga män även om de inte finner ett arbete kommer att  bli utvisade, speciellt nu även med tanke på Corona?

4 – En del jag har haft kontakt med finner inte Sydsvenskan som en seriös tidning längre gällande dessa frågor, stämmer det? 

‘På nyheterna hör han experter tala om den värsta ekonomiska krisen som världen skådat sedan 1930-talet. Det är i den verkligheten Ahmad Aliyar måste få ett fast jobb, senast ett halvår efter studenten. Annars utvisas han till världens farligaste land.’ 

Patrik Andersson

Sydsvenskan (låst)


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *