Knivskärning i Göteborg, mannen vägrade uttala sig om brottet

| 29 juni, 2020

Polisen larmades vid 1.20-tiden mot måndagen till en knivskärning i Göteborg. Enligt uppgift var mannen lindrigt skadad och ville inte ha någon hjälp av väktarna som upptäckte den skadade mannen. Polisen skriver på sin hemsida att det slutade med att väktarna fick sätta handfängsel på den skadade mannen och försöka lugna ner honom. När polisen anlände till platsen vägrade mannen tala med dem trots att han var skadad i halsen. Mannen behövde inte föras till sjukhus men han fick följa med polisen då han enligt polisens presstalesperson i region Väst Christer Fuxbom var väldigt påverkad av narkotika. Polisen utreder ärendet som grov misshandel men i och med att mannen vägrat tala finns inga ledtrådar om någon misstänkt i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/man-knivskuren-i-halsen-vid-brak-/

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Knivskärning i Göteborg, mannen vägrade uttala sig om brottet

 1. Carl den 12

  En alldeles vanlig dag i Göteborg❗❗❗

  Calle säger, kärt barn (eller polis) har många namn.
  Själv kallar jag dessa bröder, för Foxy Brother’s?

Kommentarer är stängda.