Försökte frontalkrocka med polisbil och skyldig till 27 andra brott – ingen utvisning

| 30 juni, 2020

Bilder ur förundersökningen.

“BORÅS Nu döms den iranske medborgaren Bijan Haji-Sharifi till tre års fängelse – för totalt 28 begångna brott, bland annat rån, misshandel, djurplågeri och försök till grovt våld mot tjänsteman. Trots att Borås tingsrätt skriver i domen att ”brottsligheten har varit av farlig art och att tillvägagångssättet visar på en hänsynslöshet och en uttalad likgiltighet för andra människors liv och egendom” och att ”det finns anledning anta att han kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet här i landet” så utvisas han inte.”

Nyheter Idag


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 10
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *