Beväpnat rånförsök mot 17-åring, försökte tilltvinga sig jacka

| 1 juli, 2020

En 17-årig utsattes under natten till onsdagen för ett beväpnat rånförsök på Strandvägen i Lomma.
Polisen skriver på sin hemsida att det ska röra sig om två okända gärningsmän som försökte tilltvinga sig 17-åringens jacka genom att hota att de hade en ”kniv”. 17-åringen lyckades dock undkomma rånarna genom att springa från platsen. Enligt polisen lämnade då rånarna platsen på en cykel. En anmälan om försök till rån är upprättad. Men rånarnas signalement är inte känt då polisen inte delat med sig av detta.

https://www.expressen.se/kvallsposten/17-aring-utsatt-for-ranforsok-hotades-med-kniv/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *