BITTE ASSARMO: Vem behöver Morgan Johansson? Vi censurerar ju oss själva

“Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över att så många människor börjat köpa pk-elitens attityder och censurerar både sina medmänniskor och sig själva. För bara några år sedan gick diskussionen het i de internetforum som berörde situationen med de rumänska och bulgariska ockupanterna. Då var en överväldigande majoritet med fog upprörd över att de tagit över skog och mark och gjort medborgarnas fritidsområde till sin hemvist – och en överväldigande majoritet sa också sanningen om dem: Att de skräpar ner, att de använder hela området som toalett, att de dräller runt i centrum och röker och dricker på platser där det är förbjudet att röka och dricka och att de huggit ner träd och buskar så att delar av det tidigare så frodiga området liknar ett kalhygge.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •