Coronadöden fortsätter. Officiellt 41 nya dödsfall – totalt 5 411 med covid-19 har dött

41 coronarelaterade dödsfall har registrerats i Sverige det senaste dygnet, enligt Folkhälsomyndighetens uppdaterade statistik. Totalt har nu 5 411 personer med covid-19 dött i landet.

Kurvan över medelvärdet över antalet avlidna fortsätter sakta nedåt, konstaterat biträdande statsepidemiolog Anders Wallensten på myndigheternas presskonferens.

– Tillsammans kan vi bromsa den här smittan, säger han.

Sedan utbrottets början har 70 639 människor bekräftats smittade i Sverige.

Omni


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Coronadöden fortsätter. Officiellt 41 nya dödsfall – totalt 5 411 med covid-19 har dött

 1. ulf

  Men Löfven,Hallengren och medskyldiga i regeringspartierna ” minns nog inte hur många som avlidit” .Det man ljuger om att inte minnas ,finns ju inte och har inte hänt, i deras intorkade politiker hjärnor.Bara blåljuga så blåser det säkert över eftersom inget utkrävande av ansvar existerar i detta vänster dårhus till land.Styrt av människor utan bildning och utbildning!.Enbart en enastående förmåga att aldrig någonsin säga en sanning.De bryr sig inte om dödstalen dubblas eller tredubblas för ” de såg det inte komma ” så då behöver man inte känna den minsta skuld heller eftersom de intalar sig det.Ynkryggar utan minsta värdighet 🙁🙁 Påhejade av sina C,L och Mp kamrater som är lika avskyvärda.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *