MOHAMED OMAR: Varför vill så många ”rasifierade” invandra till det rasistiska helvetet Sverige?

“Jag var muslim i många år och umgicks mycket med somalier, araber, turkar, bosnier, kurder med flera i Sverige och Storbritannien. Jag har även bott flera år i Östafrika där jag umgicks med somalier, swahilier, araber, indier och andra. Jag pratar swahili.

Min erfarenhet är att förakt mot svarta är betydligt mer utbrett bland till exempel araber än bland vita västerlänningar. Även bland somalier mötte jag mycket förakt mot svarta och afrikaner. Många somalier ser sig nämligen som ”högre stående” än andra svarta, särskilt bantufolk.

Västvärlden är idag sannolikt den minst rasistiska delen av världen.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: