Kvinna död i park på Södermalm i Stockholm, vittnen säger sig hört skrik

| 3 juli, 2020

Vid 19.25 på torsdagskvällen larmades polisen om att en kvinna i 30-årsåldern hittats död i en park på Södermalm. När polisen kom till platsen så kunde de konstatera att kvinnan var död och att hon troligtvis bragts om livet på platsen. En brottsplatsundersökning startades där bland annat specialsökhund har använts. Men vilket resultat denna förundersökning gett är ännu inte känt och polisen är förtegna vad de hittat. Enligt uppgift ska brottsplatsen ligga i närheten av ett koloniområde och området är avspärrat ända ner till detta.

Enligt obekräftade uppgifter ska ett vittne på platsen sagt att kvinnan skulle tillsammans med en man gått in i ett buskage på platsen. Kort därefter hördes skrik från buskaget och när folk på platsen sökte så hittades kvinnan. Men detta är inga uppgifter som polisen vill bekräfta istället så säger de att beroende på vad brottsplatsundersökning ger så kan brottsrubriceringen om mord ändras. Enligt obekräftade uppgifter så ska polisen jaga en man men det enda de säger är att ingen ännu är frihetsberövad.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/person-hittad-dod-i-park-pa-sodermalm
https://www.expressen.se/nyheter/dod-person-hittad-i-park-i-stockholm/