Polisen i Malmö söker vittnen till ett brutalt våldtäktsförsök på Värnhem

| 5 juli, 2020

Sverige blir bara tryggare och säkrare, eller hur?
Det känns så i alla fall efter att man läser att polisen i Malmö söker vittnen till ett brutalt överfall och våldtäktsförsök mot en kvinna vid 3-tiden på söndagsmorgonen. Enligt kvinnan så ska det varit en för henne okänd man som överfallit och sparkat henne i ansiktet och i bröstet innan han försökte våldta kvinnan. Händelsen ska ha inträffat utomhus på Linjeettgatan och gärningsmannen ska efteråt försvunnit springande från platsen i riktning mot Zenithgatan.
Nu så uppmanar polisen att alla som har sett något som kan ha med händelsen att göra att kontakta dem.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/polis-soker-vittnen-till-valdtaktsforsok-pa-varnhem

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •