Tino Sanandaji: Inte ens 1 procent stödjer Aftonbladets linje att ta emot 100.000 asylsökande per år

En slående mätning av Novus visar att motståndet mot storskalig invandring växer, endast 11 procent stödjer ”ingen övre gräns”, det som S/MP/V/L/C vilseledande kallar asylrätten. 

Inte ens 1 procent stödjer Aftonbladets linje att ta emot 100.000 asylsökande per år, vilket får betraktas som av ett fiasko efter år av propaganda från socialdemokraternas största ledarsida. 

Ett växande konsensus för att normalisera svensk migrationspolitik är glädjande för alla er som deltagit i att vinna debatten, men visar också den demokratiska obalans vi haft. Sverige tog i flera år emot fler asylsökande i EU, utan stöd från folkflertalet ett enda år under denna period! 

Statsvetarprofessor Peter Esaiasson påpekade 2017: ”Den generösa flyktingpolitiken har varit ett elitdrivet projekt som aldrig haft majoritetsstöd i befolkningen. Samtidigt har det offentliga samtalet om invandringen länge varit ensidigt med diskutabla och sannolikt också felaktiga påståenden”.  

Länge lurades media att att majoriteten stödde politiken, det tog mig år att förklara hur de trixade med SOM-mätningen genom att ge sken av att det bara fanns två svarsalternativ. 

Samtidigt fortsätter regeringen föra allmänheten bakom ljuset och ge sken att Sverige har Europas strängaste migrationspolitik. Även efter 2015 har Sverige tagit emot fler än norm i Europa, exceptionella volymer inräknat anhöriga och diverse kryphål för som ”arbetskraftsinvandring”, i många fall asylfusk där migranter inte försörjer sig själva, eller galna regler som gör att Iraks försvarsminister kunde få bidrag i Sverige. 

Vi ser således att Sverige under Corona tagit emot en årstakt motsvarande ca 10-15.000, trots att de flesta tror att gränsen ska vara stängd. Det är förvisso en halvering, men ändå höga volymer, vilket visar hur abnorm Sveriges standard blivit. 

Störst misstag allmänheten gör nu är gå på S listiga narrativ att utmåla MP som problemet, när C och S-falanger som ”Socialdemokrater för tro och solidaritet” är lika evangelisk aktivistiska och långt mäktigare än lilla Miljöpartiet.

Tino Sanandaji på facebook


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Tino Sanandaji: Inte ens 1 procent stödjer Aftonbladets linje att ta emot 100.000 asylsökande per år

 1. Anders

  Sprickorna i fasaden blir tydligare och tydligare . Ingen tillfällighet att Aftonbladet snart läggs ner .
  Löfven och Ygerman har gömt sig .
  Ser fram emot nästa val .

 2. Carl den 12

  Vad maffian på Aftonbladet röstar på, behöver man inte fundera över och vilken makt dom har gällande att påverka folks åsikter att rösta för ett Sverige åt helt fel håll.

  Calle är förvånad över hur man kan tro, att man kan flyga så “högt”, utan att behöva komma ner på jorden.
  Dags för er att landa eller göra en snygg kraschlandning.
  Välkommen till verkligheten i Sverige, ni Aftonbladets folk år 2020❗❗❗

Kommentarer är stängda.