Två separata bilbränder i Kinna, polisen misstänker att bränderna är anlagda

| 5 juli, 2020

Bilar fortsätter att brinna i Sverige, i natt var det i Kinna i Marks kommun som var utsatt vid två tillfällen. Båda bränderna inträffade i närheten av Stommenskolan i Kinna. Vid den första som startade vid 01-tiden var det fyra bilar som skadades. Enligt Ann-Christin Löfstrand vakthavande befäl vid polisen region Väst så var det två bilar som brann medan två bilar som stod i närheten skadades. Räddningstjänsten släckte branden ganska snabbt men bara två timmar senare kom nästa larm från samma område. Vid den branden så brann en skåpbil, även den branden kunde släckas snabbt. Polisen misstänker att bränderna är anlagda men har i nuläget ingen misstänkt eller gripen i ärendet. De har dock upprättat en anmälan om skadegörelse via brand.

https://www.expressen.se/gt/flera-anlagda-bilbrander-vid-stommenskola-i-kinna/?fbclid=IwAR0cGlvbyLvhgYHgP3tQuJ1u3gzwtkAbvSi-tbmkyfi33hemStWedS9ZmWE

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •