Yngling knivhuggen vid McDonaldsrestaurang i Västerås

| 5 juli, 2020

Sverige blir bara tryggare och säkrare eller hur?
Det känns i alla fall mycket tryggare och säkrare när man läser nyheter som att en 20-årig yngling blev knivhuggen utanför en McDonaldsrestaurang i Västerås vid 23-tiden i gårkväll. Polis och ambulans larmades dit och 20-åringen avfördes till sjukhus med icke livshotande skador samtidigt som polisen spärrade av platsen.

Omständigheterna kring knivhuggningen är på kvällen fortfarande oklara och polisen har inte kunnat höra mannen under natten, men hoppas kunna göra det under söndagen. Avspärrningarna togs bort under natten då spår säkrats. Enligt uppgift har polisen ingen misstänkt eller gripen i ärendet som de rubricerar som försök till mord. Denna knivhuggning är en i en lång rad med knivrelaterat våld i Västerås den senaste tiden.
Detta måste väl också vara ett bevis på att våldet ökar inte bara i Västerås utan i hela landet?

https://www.expressen.se/nyheter/en-knivhuggen-vid-mcdonalds-i-vasteras/
https://svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/ung-man-knivhuggen-vid-mcdonald-s-i-vasteras

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •