Arg kvinna låste in mor och dotter i en kaninbur på H4-gården i Lund

| 6 juli, 2020

En kvinna sitter anhållen i Lund efter att hon låst in en annan kvinna och hennes dotter i en kaninbur på 4H-gården i Lund. Enligt uppgift ska de två kvinnorna haft en långtgående dispyt som under helgen kulminerade. Den anhållna kvinnan ska följt efter mamman och dottern till 4H-gården i Lund där hon började attackera både moren och dottern. Kvinnan ska först låst in dem i en kaninbur varefter hon ska ha kastat grus på dem. Polisen bekräftar att händelsen har inträffat men de är förtegna om omständigheterna.
Inre befäl vid polisen i Lund Håkan Nilsson säger: “Jag skulle vilja kalla det mer av en kaningård men jag kan inte säga mer om omständigheterna när polisen kom till platsen.”

Den anhållna kvinnan ska dessutom vandaliserat mamman bil genom att rispa in märken i lacken under den tiden mamman och dottern satt inlåsta i kaninburen. Polisen tillkallades och grep kvinnan som fördes till arresten. Men när polisen kom till platsen så var modern och dottern redan utsläppta ur buren.
Håkan Nilsson säger: “Det rörde sig om cirka 40 minuter de suttit inlåsta.”

Men detta ska inte vara första gången den anhållna kvinnan ska ha varit aggressiv mot mamman. Enligt uppgift så har denna dispyt varit långvarig. Kvinnan misstänks nu för olaga frihetsberövande och ofredande. Och enligt polisen så håller de på att förhöra henne under måndagen, vad förhöret mynnar ut till är ännu inte känt.
Som tur var skadades varken modern eller dottern i detta överfallet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/mamma-och-barn-lastes-in-i-kaninbur/?fbclid=IwAR3DGIa43mrDTnZE9HdMvVCIdi-vAKz-va9Xe9t5MWOqULbsKx5L0Bik_jc

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *