En person skadad vid bråk vid Emporia i Malmö

| 6 juli, 2020

Polisen i Malmö vädjar om hjälp för att klara upp en allvarlig misshandel som inträffade vid en busshållplats vid Emporia i Hyllie under söndagseftermiddagen. När polisen anlände till platsen så anträffade de en skadad 18-årig man som fick föras med ambulans till sjukhus med okända skador. Polisen spärrade av platsen och började söka efter gärningsmannen som sprungit från platsen. I sökandet så kontrollerades stationen men även tågen. Men utan att finna gärningsmannen.

Vid 15.45 meddelade polisen att den förmodade gärningsplatsen skulle undersökas av tekniker och att de var på väg dit. Vid 18.30-tiden hävdes avspärrningarna då den tekniska undersökningen var klar men fortfarande då hade polisen inte fått upp några spår efter gärningsmannen. Då gick polisen också ut med en vädjan till allmänheten om att de som sett händelsen ska höra av sig till polisen på 114 14. Polisen rubricerar händelsen som försök till mord.

https://www.expressen.se/kvallsposten/brak-vid-emporia-en-person-skadad/

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *