Flera personer skadade i ett bråk i Alingsås under söndagskvällen

| 6 juli, 2020

Strax innan klockan 22 på söndagskvällen kallades polisen till ett stort bråk i Alingsås. Enligt polisen ska det vara två grupperingar som råkat i luven på varandra. En preliminär siffra på antalet som bråkade ska ha varit 10 till 15 personer. Dock ska det inte handla om något gängbråk. Enligt polisens uppgifter ska fyra personer ha skadats, två genom handgemänget och två som blev påkörda av en bil. Men vilka skador dessa personer har vill inte polisen specificera, dock har alla fyra fått uppsöka sjukhus.

Polisen har gripit en person för grov misshandel, men enligt polisen kan det bli fler gripanden framöver. Under kvällen höll polisen med fyra personer för att få en klarare bild av vad som hänt och varför bråket uppstod. Polismyndigheten inledde på söndagskvällen en särskild händelse vilket innebär att polisen förstärker sin närvaro i staden och så att de kan skapa en trygghetsskapande effekt i staden.

Flera personer som sett bråket har hört av sig till polisen, och en av uppgifterna de har lämnat är att någon av de bråkande ska ha varit beväpnad. Men polisen har endast hört om detta och polisen säger att de får se om det är sant och vad det i så fall vara för vapen denna burit på.
Denna händelse är ytterligare ett bevis på att Sverige inte längre är det trygga och säkra samhälle det var då man växte upp.

https://svt.se/nyheter/lokalt/vast/personer-pakorda-efter-brak-i-alingsas
https://www.expressen.se/gt/stort-brak-i-alingsas-en-person-ar-gripen-/

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Flera personer skadade i ett bråk i Alingsås under söndagskvällen

 1. Carl den 12

  Och, under tiden står våra sk förtroendevalda politiker och slösar med vår tid och pengar, för att dom kört fast gällande ytterligare invandring❗❗❗

  Calle tycker sig se, att ni uppenbarligen inte är beredda att värna om Moder Swea och dess befolkning💔
  Utan tvärt om, kör vårat land ännu mer åt HELVETE istället för mota Olle i grinden❗❗❗
  RosenBad🙈🙉🙊i ett nötskal🌰

  För mig, är ni helt uteslutna att rösta på, säger jag en riktigt besviken och förbannad Same👎

Kommentarer är stängda.