Bränd kropp av en människa hittad vid sidan om en utbränd bil i Borensberg

| 7 juli, 2020

Strax efter klockan 17 i går eftermiddag larmade privatpersoner om en utbränd bil vid skjutfältet i Kvarn nära Borensberg, norr om Linköping. När polisen anlände till platsen för att titta på den utbrunna bilen så ändrades uppdraget drastiskt, för en bit bort från den utbrunna bilen låg där en människokropp bränd till oigenkännlighet. Polisen säger att kroppen är så pass brännskadad att en identifikation hittills inte har varit möjlig. Att det inte går att se varken kön eller ålder på kroppen. Vid 20.30-tiden på måndagskvällen hade kriminaltekniker anlänt till platsen och polisen ska nu försöka ta reda på vad det är som har hänt. I nuläget ville de inte spekulera i detta.
Vakthavande befäl vid polisregion Öst Bo Gunnarsson säger: “Initialt rubricerar vi händelsen som vållande till annans död. Vi får se vad utredningen leder vidare till.”
Detta är då ytterligare en händelse i det trygga och säkra Sverige som visar på att landet inte är så tryggt och säkert som vissa har försökt påstå och som medierna och politiker försökt mata oss med.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/kropp-hittad-lag-bredvid-utbrand-bil-pa-skjutfalt?fbclid=IwAR1amMJ1G0lff365JKYnPvtgXkbswC_lzQVJa2VI_tfDL2SgQyxBGe6NHgc