Johan Westerholm: Intern opinion mot Stefan Löfven fällde migrationsuppgörelsen

På ett politiskt plan är sverigedemokraterna gårdagens vinnare efter att de migrationspolitiska förhandlingarna brutit samman. För socialdemokraterna är utfallet mer dystert. Avsaknaden av en bred överenskommelse kommer innebära fortsatt osäkerhet vilket om inte annat borde oroa Stefan Löfven. En Löfven som nu sitter fast med den gröna elefanten i Rosenbad.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Johan Westerholm: Intern opinion mot Stefan Löfven fällde migrationsuppgörelsen

  1. ulf

    ”. Namn som Pierre Schori och Jan Eliasson undertecknade tidigare en debattartikel i Aftonbladet tillsammans med 231 andra S-debattörer som med kraft påminnde om gällande kongressbeslut och intern opinion. ”
    Är det den djupa socialdemokratiska staten som styr Sverige i den riktning man önskar oavsett vilken S marionett som är statsminister..samt övriga ministrar ? Verkar så och de använder sina tentakler i form av olika nätverk de representerar samt alla vänstervridna myndigheter.
    Hur skall de borgerliga partierna orka bryta dessa strukturer och finna mod att skapa ett paradigmskifte i svensk politik ?.Förhoppningsvis hittar de nyckeln…….? och samarbetsformer för att rädda Sverige ??Det är inbyggt S motstånd överallt i samhället och svt,övrig media etc.

Kommentarer är stängda.