Misstänkt våldtäkt i elljusspår Flemingsberg. Stor insats, ingen gripen

| 7 juli, 2020

Under tisdagsförmiddagen anmälde en uppringare att denne påträffat en en kvinna som utsatts för en våldtäkt i närheten av ett elljusspår i Flemingsberg, Huddinge. Enligt anmälaren så ska kvinnan påträffats strax efter att brottet mot henne begåtts
Eva Nilsson på polisens ledningscentral säger: “Jag vet inte när det inträffat men vi fick in larmet 10.07. Då var det en anmälare som träffat på kvinnan och slog larm efter att kvinnan berättat om händelsen.”
Enligt uppgift är flera patruller och hundpatruller är på plats för att prata med anmälaren och målsäganden och för att bilda sig en bättre uppfattning om händelsen.

Kvinnan som var väldigt chockad över händelsen är förd med ambulans till sjukhus.
Eva Nilsson säger: “Vi har hållit ett kort förhör. Det enda jag kan säga är att gärningspersonen är en man.”
Platsen där kvinnan hittades är avspärrad och polisen utgår från att det är brottsplatsen. Förutom vanliga poliser och hundpatrull så har polisen även satt in en helikopter i sökandet efter gärningsmannen. Men ännu vid 14.30-tiden så har ingen gripits i ärendet.
Och än en gång fick talet om det trygga och säkra Sverige sig en törn.
Man frågar sig hur många sådana törnar Sverige kan få innan allmänheten fått nog och kräver en bättring från myndigheter och politiker?

https://www.expressen.se/nyheter/helikopter-jagar-misstankt-for-valdtakt/
https://www.facebook.com/Polisen.Huddinge/posts/3136149433089998