Två personer hittats misshandlade i Gamlestaden i Göteborg

| 7 juli, 2020

Ryktet om det trygga och säkra Sverige får den ena törnen efter den andra, och här kommer ytterligare en törn då det under måndagskvällen hittats två misshandlade personer i Gamlestaden i Östra Göteborg. Polis och ambulans tillkallades och de två misshandlade personerna fördes till sjukhus för vård.
Vakthavande befäl Göran Carlbom säger: “Vi har ett ärende som vi rubricerat som grov misshandel. Vi har två stycken som vi hittat skadade. Varav någon har någon form av skärskada i ena benet.”
Polisen säger att där inte fanns några på platsen när de misshandlade hittades men att det eventuellt har funnits fler personer innan de kom till platsen. Offrens skador var på kvällen osäkra men Göran Carlbom menar att i och med brottsrubriceringen är grov misshandel så har offren inte jätteallvarliga skador. Polisen hade på måndagskvällen inte gripit någon för brottet.

https://www.expressen.se/gt/tva-till-sjukhus-efter-misstankt-misshandel/?fbclid=IwAR0o9UCLNG3ve2aCK0hML-YCiq4lA2VX7DOsTC_0DFxFHqxLirrl_Pyrvfw