Beväpnat gäng jagade två 11-åriga pojkar i Hässleholm

| 8 juli, 2020

Tryggheten för sina barn växer säkert för föräldrar i Hässleholm när de läser om att ett par 11-åriga pojkar under tisdagskvällen blivit jagade av ett beväpnat gäng vid Industrigatan?
För det är det som pojkarna larmade polisen om vid 19.50. De sade då att gänget under en längre sträcka hade förföljt och jagar dem. De hade skrikit åt dem och som 11-åringarna uppfattade det hade gänget varit beväpnade med käppar och basebollträn. Pojkarna lyckades smita undan sina förföljare genom att springa över ett järnvägsspår så de kunde larma polisen.

När polisen kom till platsen hade gänget försvunnit och pollarna kunde inte lämna ett närmare signalement på gänget eller hur många personer de var, men trots detta så skrev polisen en anmälan om försök till rån över händelsen. Ingen kom till skada vid händelsen och ingen är heller gripen eller omhändertagen i fallet.
Även om detta till synes kanske inte är ett så allvarligt fall så visar det på att Sverige inte är så tryggt och säkert som det en gång var när jag växte upp på 60-70-talet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/elvaaringar-blev-jagade-av-bevapnat-gang-/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *