Död person funnen i lägenhet, polisen utesluter inte att mannen bragt om livet.

| 9 juli, 2020

Vid 19.45 under onsdagskvällen hittades en 20-årig död i en lägenhet i Östberga i södra Stockholm. När polis och ambulans anlände till adressen så fattades ganska snabbt misstankar om att mannen bragts om livet och lägenheten spärrades av för teknisk undersökning.
Polisens presstalesperson Eva Nilsson sade på kvällen: ”Förhoppningsvis kan teknikerna tala om vad som har hänt.”
Fortfarande vid midnatt mot torsdagen så höll teknikerna på ned sin undersökning och polisen vill inte dra några slutsatser innan den är färdig.

Enligt obekräftade uppgifter ska den 20-åriga mannen vara känd av polisen. Han ska bland annat vara dömd för narkotikabrott. Lägenhetsinnehavaren som inte var närvarande när 20-åringens kropp hittades, även det en man men i 35-årsåldern ska även han enligt samma uppgiftslämnare vara känd av polisen sedan tidigare. Och även hans brottsregister är digert med bland annat narkotikabrott, dopingbrott och olovlig körning i sig. Polisen har ingen gripen i ärendet strax efter midnatt.

https://www.expressen.se/nyheter/dod-person-hittad-i-lagenhet-misstankt-mord/
https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/person-hittad-dod-i-bostad-polisen-utreder-mord