Hundratals föräldrar överklagar att deras barn ska åka långa sträckor, till ett annat bostadsområde och en skola de aldrig besökt och där man inte känner någon

Hundratals föräldrar i Göteborg har överklagat att deras ungdomar i mellan- och högstadiet ska tvingas åka långa sträckor, ut i ett annat bostadsområde och till en skola de aldrig besökt och där man inte känner någon. Foto: MostPhotos.

“I Göteborgs kommunfullmäktige står alla partier utom SD bakom att nyanlända har förtur före svenska elever i valet av grundskola. Det tvingar unga att resa ut i det som polisen benämner ”särskilda områden”, på grund av hög kriminalitet och våldsbrottslighet.

Hundratals föräldrar i Göteborg har överklagat att deras ungdomar i mellan- och högstadiet ska tvingas åka långa sträckor, ut i en förort för att de mot sin vilja placerats i en skola de aldrig besökt och där man inte känner någon. Göteborgspolitikerna skiljer barn från deras kompisar och invanda miljöer.”

SAMTIDEN


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Hundratals föräldrar överklagar att deras barn ska åka långa sträckor, till ett annat bostadsområde och en skola de aldrig besökt och där man inte känner någon

 1. Carl den 12

  Götet Kommunismens HögBorg?

  Calle är med er föräldrar och önskar att ni förblir förenade och VÄGRAR gå med på politikers tidiga förtryck utav era barn.
  Barnen är Sveriges framtid, så varför inte vingklippa dom i tid, verkar vara syftet här?
  Undra hur många politiker som skulle gå med på att deras egna barn blev tvungna att bli en pjäs, man tar sig friheten utav tvång att flytta på?
  Hade varit intressant att göra en undersökning var och vilka skolor politikernas barn går på❓❓❓

 2. Anders

  Skolstrejka.
  Varenda ansvarskännande förälder måste hålla sina barn hemma från Politikernas idiotprojekt .

 3. Per Åberg

  Yngwie Olsson
  Ny medlem · 32 min

  Bästa herr president Hassan Rouhani av Iran

  Jag tänkte komma ned med min familj en runda runt jul, vi är 4 personer som kommer nu, men blir det bra så skickar jag efter resten av släkten.

  Vi kräver inte mycket utan ett hus motsvarande de vi hade i sverige blir bra, barnen kan inte bo så trångt vet du, jag förutsätter att vi får barnbidrag retroaktivt för varje barn vi tar med? Bostadsbidrag? Iranska för invandrare (IFI)kommer jag självklart att deltaga i så någon form av bidrag där med vore toppen om du kan fixa.

  Vi känner att muslimska seder inte passar oss så vi kommer bli väldigt kränkta om ni har böneutrop, likaså förutsätter jag att Jul kommer bli helgdag och ni kommer kristna era högtider?

  Jag gillar inte halal så det får ni givetvis sluta med annars blir jag kränkt, jag såg att ni inte serverar julskinka till julmaten och det är ju givetvis ett krav från vår sida, vad vore julen utan skinkan liksom.

  Givetvis kommer vi att få många ungdomsgårdar? Annars kommer mina barn vara ute och kravalla och kasta sten på polisen och sätta eld på stadsdelen vi bosätter oss i, ni förstår ju problematiken om vi inte har fritidsgårdar att sysselsätta våra ungdomar med.

  Dialogpolis som kan svenska är också ett krav annars blir jag kränkt, vidare skall myndigheter inrätta svenska vid all kontakt med oss, svenska ingår som hemspråksundervisning med antar jag?

  Semester? Ja vi vill ju hälsa på hemma så betald semester via bidrag går väl att ordna med? Pass och såna grejer behövs väl inte? Jag är 25 (host) jag svär

  Fri läkarvård, tandvård osv förutsätter jag ingår? Ni kommer ju tjäna miljoner på mig nu, för det vet ju alla att invandring är en bra affär för mottagarlandet

Kommentarer är stängda.