Kvinna misshandlad i Västerås, flyende gärningsman jagas

| 9 juli, 2020

Strax innan klockan sju på torsdagsmorgonen fick polisen i Västerås ett larm om att en kvinna attackerats och misshandlats av en man i Djuphamnen i Västerås. När polisen anlände till platsen så påträffade kvinnan skadad och hon fördes med ambulans till sjukhus för vård Men vilka skador kvinnan fått vid attacken och misshandeln är inte ännu kända. Brottsplatsen spärrades av så att en teknisk undersökning kunde ske. Mannen som attackerade och misshandlade kvinnan ska enligt vittnen på platsen försvunnit springande därifrån, och polisen sökte under morgonen efter honom med hjälp av hundpatrull. Men vad denna sökning gett är tyvärr ännu inte känt. Brottet rubriceras som misshandel.

https://www.expressen.se/nyheter/kvinna-attackerad-flyende-garningsman-jagas/?fbclid=IwAR0EcDFAIZKBmuZc3B35M2IFOhit0seqDCuO9m7IpyPPDBcNpckYmGwAHhY

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •