Är Socialdemokraterna korkade på riktigt? 

Glatt twittrar de om hur de står fast vid det de gick till val på: ”En långsiktig migrationspolitik. Där Sverige tar sitt ansvar i EU & där mottagandet ligger på nivåer som gör att vi klarar av integrationen.”

Tar sitt ansvar och klarar integrationen? Vilken integration, av svenskarna då? Vilka tror Socialdemokraterna att de är? Varken de eller Sverige har tagit ansvar för invandring eller integration. Sverige används tack vare dem som ett varnande exempel för andra länder. Situationen är nu så djupt otrygg och olustig med tanke på alla de samhällsproblem kopplade till invandring och avsaknad av integration. Om det inte vore för allvaret skulle man nästan kunna skratta. 

Integration är ett ord Socialdemokraterna gärna tjatar om. Men de har ingen om vad integration är eller vad det innebär mer än att svensk kultur och den svenska identiteten måste ge vika. Frågan som de aldrig berör handlar också om vem är det som ska integreras: svenskarna eller invandrarna? Att implementera olika kulturer och sedvänjor har medfört stora komplikationer. Kulturkrockarna är ett faktum. Vill alla verkligen vara svenskar? Nej. Vill alla svenskar ha mångkultur? Nej. 

Socialdemokrater inbillar sig ännu, trots alla krockar och allt elände, att alla som kommer hit genast vill anamma den svenska kulturen för att Sverige är så demokratisk och bra. Det går inte att tvinga någon att anamma en annan kultur eller tvinga någon att gilla andras kulturer men för att tala om integration måste man ställa krav på dem som invandrat och lyssna på svenskar som berättar om problemen. 

Socialdemokraterna tillsammans med tidigare regeringar har brustit så mycket i ansvar att skadorna på vårt samhälle nu är så djupgående att det kommer att ta generationer att få rätsida på situationen. Livrädda för att kallas rasister och makthungriga som få spelar de ett cyniskt dubbelspel som i slutändan går ut över alla, såväl dem som invandrat som svenskar.

Socialdemokraterna har drivit en migrationspolitik som i grunden omdanat det svenska samhället, skapat utsatta områden, gjort samhället otryggt och eroderat vårt gemensamma välfärdssamhälle. Detta har de gjort som representanter för svenska folket och i humanismens namn, utan att faktiskt fråga dem som betalar deras löner – väljarna.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 9
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *