INSÄNDARE. Mats Aberg: Den gemensamma nämnaren är hatet

| 10 juli, 2020

Vad har intersektionalismen, feminismen, BLM, Antifa/AFA, #Metoo, Extinction Rebellion och alla andra vänsterextremister gemensamt?

De är arga och olyckliga, samt extremt avundsjuka och ja de är riktigt ilskna. Denna ilska smittar likt ett virus och fyller funktionen att motivera och skapa en gemenskap, samt anledningar att demonstrera på gatorna och vandalisera andras egendom. Dessa grupper vill riva upp hela världshistorien och radera precis allt genom historierevisionism, samt ”bygga om” allt från grunden. Drömmen är att göra om hela världen till ett enda stort ”CHAZ”-område. Alla nämnda grupperna bygger på detta hat-virus, vilket dessutom smittar liksom i en dålig film om ursinnig ”zombieapokalyps”. 

Den som misslyckats och har mindre än andra i sitt liv söker förklaringar och anledningar, samt allra helst syndabockar. Att utse en yttre fiende som orsak till det egna misslyckandet och dessutom få fiendens medgivande är genialt. Fokus hamnar på den legitimerade ilskan emot fienden, spridandet av det legaliserade hatet och skapandet av en revolution, samt det slutliga avrättandet av den utsedda fienden. När fienden äntligen har förgjorts, då har det egna misslyckandet avskaffats och allting kan återgå till det normala igen…eller hur…?

Notera också att dessa gruppers och individers hat och avundsjuka fokuserar framförallt på det så kallade ”vita privilegiet” och då speciellt på vita män. Varför det? Vilken annan grupp har lyckats bättre än de flesta andra? Vilken grupp är det därför helt naturligt att vara vansinnigt avundsjuk på och ge skulden för precis allt? Dessutom har det fastslagits av dessa extremistgrupper att vita inte kan utsättas för rasism. 

Det är mycket enklare att hata andra personer och beskylla dem för ens egna tillkortakommanden, än att ta tag i saker och ting, samt att bära sitt eget vatten. Alla dessa rörelser legitimerar och fördjupar hatet och polariseringen i vårt samhälle, samt ingen vinner någonting alls, utom de postmoderna krafter som vill splittra och slå sönder hela västvärlden. Alldeles säkert ligger Stalin och Mao i sina gravar och tokskrattar åt alla dessa nyttiga idioter.  

Alla grupperna bygger helt och hållet på denna princip, att spy ut hat och avundsjuka på en yttre fiende klassificerad utifrån hudfärg. När en hel grupp människor utses att vara syndabockar och förövare endast baserat på hudfärg, så finns det bara ett ord för det. 

Detta avslöjar utan tvekan gruppernas målsättningar och metoder.

Mats Aberg på Facebook


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “INSÄNDARE. Mats Aberg: Den gemensamma nämnaren är hatet

 1. Carl den 12

  Tack, håller med om varenda mening.

  Calle kan hälsa, att bara för att ta kommunistiska Göteborg som exempel, så kryllar det utav just V folk i innerstaden som ägnar all sin tid åt att se rasism istället för realism?
  Dessa står upp för kriminalitet som droghandel, prostitution och män som trakasserar unga som äldre kvinnor osv.
  Tillhör själv minoritetsgruppen samefolk, röstar helt blankt och ändå har jag lagts i deras låda man placerar oss som belyser verkligheten som den är och inte hur man önskar att den vore.
  Dessa försvarar sig med Alla likas rätt och värde, samtidigt som man anser att människor, enbart ska tiga ang dom brott dom utsätts för?
  Feminister är det sista dom är, då dom önskar öka det sexuella våldet i samma mening som dom säger att svenska män kan också, minsann❗❗❗
  Ju fler och mer kvinnor som trycks ner, är en seger för dessa VPK?
  V har snott kvinnohistorian var allting började en gång i tiden, dom var ju inte ens röda om man läser på?

Kommentarer är stängda.