HITTAT PÅ NÄTET. Kåre blir av med assistansen

Vd möts man utav en morgon som denna!? Alla ni som inte tidigare sagt nåt!

Nu får det f-n va nog!!!!!!! syntolkning Tidningen Krstd bladet ligger uppslagen på förstasidan ett helfoto utav Kåre i sin permobil och nedanför står det”Kåre blir av med assistansen. #deträckernu #imorgonkandetvaradu

Kåre är drygt en meter lång, har försvagade muskler och skelett och kan bara med svårigheter gå 15 meter totalt. Då är han böjd som en ostbåge. Trots hans funktionshinder har omsorgsnämnden beslutat att han inte behöver någon personlig assistans. 

Charlotte Söderlund

Tyvärr låst artikel [https://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/kare-1-meter-lang-och-funktionshindrad-blir-av-med-sin-assistans-4da1b5b2](https://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/kare-1-meter-lang-och-funktionshindrad-blir-av-med-sin-assistans-4da1b5b2)


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “HITTAT PÅ NÄTET. Kåre blir av med assistansen

 1. Carl den 12

  Hade Kåre varit icke svensk, så hade han varit beviljat all möjlig assistans.
  Det är ingen hemlighet att många söker sig till Sverige, med multi handikappade barn och ungdomar.

  Calle undrar varför inte Kåre ingår?

Kommentarer är stängda.