Den svenska paradiset 

Det har hänt något med Sverige. Jag tänker på hur Sverige gärna förfasar sig över andra länders brister men sällan ser det som växer fram framför deras egen dörr.

En 12-årig pojke överfölls och våldtogs, en knapp månad senare överfölls ytterligare en 11-årig pojke som lyckades freda sig. Gärningsmannen, en 16-årig pojke som misstänks för 35 olika brott, hotade sina offer med kniv. Pojken som är medborgare i Somalia var känd av polisen. Han fick dessutom vård, i form av olika möten, med målet att han skulle upphöra med sitt kriminella beteende. Möten han aldrig dök på. 

Jag har kanske fel men jag minns inte att min barndom innefattades av risker som överfallsvåldtäktsrisk mot unga pojkar. Jag minns inte heller att dem som begick grova brott erbjöds att gå möten för att ”bli av sitt kriminella” beteende. 

Ingen behöver vara raketforskare för att förstå att hur vi ser på dem som begår grova har betydelse. De är inga offer och ska inte behandlas som sådana, oavsett vad. Är man kapabel att våldta någon annan är man också kapabel att ta sitt straff, men vi vet hur det kommer sluta. Straffrabatt och annat snömos om att 16-åringen inte kan straffas eftersom risk för ett lidande föreligger. 

Alla har ett val. Även 16-åriga pojkar. Jag orkar faktiskt inte bry mig om vem han är eller varför han agerar som han gör, det är för mig uppenbart att det här handlar om en person staten behöver skydda svenska medborgare från. I min värld skulle han utvisas. Den som vill slippa kännbara straff för våldtäkt får undvika att våldta. Alla har ett val.

Men han kommer sannolikt knappt ens straffas. Straffrabatten i Sverige gör att kriminella inte behöver bry sig eller förändra sitt beteende, ens när det handlar om våldtäkt. Sverige är förmodligen ett av världens bästa länder att vara våldtäktsman i. 

Fler och fler våldtäktsmän får också stanna? Det känns som bekant minst obekvämt för PK-insterna. Deras snällism har skapat allvarliga problem i vårt samhälle. Så länge svensk politik är som den är får vi lov att finna oss i att barn utsätts för överföllsvåldtäkter. Det kanske låter hårt men det är den hårda verkligheten. 

Vi har många allvarliga problem som våra lagar inte rår på och eller som tillåter att människor som begår grova brott döms på ett rimligt sätt. Det har skapat ett paradis för kriminella och ett helvete för oss andra. 

Ingen tänker på offren? Ingen står på deras sida?Tänk efter. Det är faktiskt något väldigt fel när staten skyddar brottslingar och kompetensutvisar fungerande samhällsmedborgare samtidigt som en fungerande medelklass mjölkas på pengar mer och mer. Medelklassen förblir fattig och har inte ekonomi att skydda sig när staten inte klarar det länge.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Den svenska paradiset 

 1. Carl den 12

  Tack, Hanif👍

  Var själv ca 12 år när jag var på väg att bli våldtagen utav flera killar som var äldre än mig.
  Och jag var den som framstod som den störda som skadade en kille i ren panik att ta mig loss.
  Skillnaden då och i dag är att jag aldrig skulle be om hjälp, då det här har blivit normaliserat.
  Jag möter denna vidriga mentalitet över allt, som i bekantskapskretsen, släkt och på arbetet.
  Har legat sömnlös många långa nätter och undrat varför❓❓❓
  Är dessa avtrubbade eller rent ut sagt onda, när dom ställer sig på förövarens sida❓❓❓
  Är det pga porren dom konsumerar❓❓❓
  Är det pga mediciner eller droger❓❓❓
  Är det pga deras PK parti dom röstar på❓❓❓

  Calle är så i HELVETET trött på er som sviker dom utsatta när ni försvarar förövare.
  Men, jag är hel övertygad till💯% att det finns en plats för er, där ingen kommer till erat försvar.
  Det kan ni tänka på, när ni står där helt ensamma och övergivna och fått eran första lektion i total ondska❗❗❗

Kommentarer är stängda.