BITTE ASSARMO: Public service och polisen överens: coronaviruset får skjutningarna att öka

“Det skjuts mer än tidigare i Sverige. Tro nu inte att det betyder att kriminaliteten ökat, för det gör den aldrig i Sverige. Däremot har de kriminella fått det lite svårare att leva och verka som vanligt och regim-TV förklarar varför:

Både störningar från polisen och coronarestriktioner – samtidigt! Det är lätt att förstå att det skapar nya behov av att skjuta skarpt. Vad ska man annars göra? Foga sig i de ständiga påhoppen från dumma Aina och Folkhälsomyndighetens orättvisa och typ diskriminerande regler? Icke!”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “BITTE ASSARMO: Public service och polisen överens: coronaviruset får skjutningarna att öka

 1. ulf

  Så fort det blir focus på något allvarligt i svenska samhället så är medicinen att skjuta fler av sina medmänniskor,ex vis corona gör att då skjuter vi varandra i
  parti och minut,dvs när det passar oss….skjut och njut !!!!!

  frågan är om det är de mest begåvade som avfyrar sina vapen ? snarare de som inte kan tänka logiskt…………eller överhuvudtaget kan tänka……det sista verkar med tanke på sveriges utveckling det mest troliga…många befinner sig nog på apstadiet eller med ett finare uttryck tidigt i utvecklingen ?? det är ingen brist på idioter i Sverige vilket många länder konstaterat.? dårhuset Sverige med Löfven och de komiska stödpartierna fortsätter leverera sinnessjuka samhällsföreteelser till omvärlden ?? ” men skatten på plastpåsar då den borde väl. hjälpa…..eller. ? ??

 2. Carl den 12

  För några år sedan, då jag studerade så fick jag lära mig att kriminaliteten har inte alls ökat, kriminaliteten har bara blivit grövre.
  Där satt jag som en idiot och försökte argumentera mot två lärare?
  Hade en mycket bra relation till bägge lärare, men va provocerade dom blev?

  Calle har enda sedan barnsben, ställt sig frågan till att bör man som barn eller vuxen tala fritt och våga ta diskussionen, fast att lärare säger det❓❓❓
  Här verkar det inte hjälpa hur man än argumenterar, man slutar ändå upp som idioten som har 0 koll.
  Men, en sak vet jag säkert att dessa som lever i förnekelse, tillhör oftast dom gynnade ang var dom själva bor och utgår bara ifrån sig själva?
  Varför är det så känsligt att diskutera kriminaliteten och exempelvis skjutningarna, det är människor det handlar om och ett samhälle som det cirkulerar alltfler vapen i.
  Tycker mig se, att det inte enbart är samma vapen ifrån 90-talet som cirkulerar runt, utan vapen som har letat sig in i landet på annat sätt på senare år.
  Men, har väl fel igen?

Kommentarer är stängda.