Man hittad död på parkbänk Sundbyberg. Polisen misstänker mord

| 15 juli, 2020

Strax innan sju på onsdagsmorgonen då en man påträffats till synes livlös liggande på en parkbänk i Sundbyberg. När polisen och ambulans anländer till platsen så konstaterade dessa att mannen var avliden på platsen. Polisen har i nuläget inga uppgifter om den 30-40-åriga mannens skador eller vad han avlidit av. Eftersom de inte vet detta så rubricerar de händelsen som mord och har inlett vederbörande utredningsåtgärder. Platsen är avspärrad. Ännu vid 8.30-tiden är mannen inte identifierad.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •