NORRKÖPING. Man i 40-årsåldern blivit grovt misshandlad. Stor polisinsats

| 15 juli, 2020

Under tisdagskvällen spärrades ett större område i central Norrköping av efter att en 40-årig man hittats grovt misshandlad. Mannen var vaken och talbar när polisen anlände till platsen och han berättade att han blivit jagad och misshandlad av två personer. Han ska enligt egna uppgifter ha lyckats springa ifrån gärningspersonerna efter misshandeln och själv larmat polisen. 

Polisen försökte under gårdagseftermiddagen och kvällen säkra bevismaterial på platsen och samla vittnesuppgifter i närområdet genom att knacka dörr och hålla förhör med personer som fanns på platsen. Den 40-åriga mannen avfördes till sjukhus med en sårskada i huvudet och polisen misstänker att gärningspersonerna använt sig av något tillhygge och därav rubriceras händelsen som grov misshandel. Ännu vid 20.30-tiden var ingen misstänkt eller gripen i ärendet och polisen meddelar att ytterligare vittnesförhör med målsägaren ska hållas när så kan ske.

Expressen


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •