3054: Livvakter. Begravningen

| 16 juli, 2020

Att leva ett så normalt liv som möjligt under livvaktsskydd handlar i stor utsträckning om vad som är i mitt intresse. Man kan ju tycka att jag själv borde avgöra vad som är mitt intresse men så är det inte. Ett exempel på detta är en begravning. En sedan många år närstående vän till oss hade avlidit. Min önskan var att vi skulle kunna närvara genom att åka tillsammans till begravningen. Men ”tillsammans” är inte något som livvaktsskyddet bedömer som ”mitt intresse”. Alltså, att hämta Maj och föra oss båda till detta sista avsked ville man inte göra på grund av för stora bensinkostnader. Jag kan annars åka vart jag vill, kors och tvärs med minimala motiveringar (vilket jag inte gör) utan några invändningar. Men det är alltså inte möjligt att få något gehör för att göra saker tillsammans trots att det här handlade om ett mycket speciellt tillfälle.

Lars Vilks

Maj, bedrövad, begrundar begravningsavslaget


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “3054: Livvakter. Begravningen

  1. Dan Astrom

    Ja, tänk att man tar in presumtiva mördare i landet. Det säger något om styrelseskiktet som inte klarar av att hålla kriminella element borta så “vanligt” folk kan röra sig fritt och känna sig trygga. Men vad gör inte dessa godhetsknarkare inte för att framstå som godhjärtade fast betalarna av det hela är dom som blir lidande av inkompetensen och får leva i otrygghet och under den växande kriminaliteten med allt vad det innebär.
    För sorgligt och förhoppningsvis inser svensken att de sex partierna som har någon form av samregering INTE ser till den skattebetalandes bästa och fullständigt skiter i skattebetalaren åsikt.

Kommentarer är stängda.