En tredje händelse där polisen misstänker att det rör sig om mord hände i Vällingby

| 16 juli, 2020

Vid 22.30-tiden då en privatperson påträffade en död man i ett skogsparti. Enligt polisen kan de inte berätta så mycket mer än att platsen är avspärrad och att mannen påträffades död samt att han kan ha legat på platsen i flera dygn. Huruvida det förekommit yttre våld vill polisen inte kommentera. Polisen säger vidare att flera personer under natten tagits in till förhör. 

Initialt ska det varit fyra personer men vakthavande befälet vis Stockholmspolisen är inte säker på om det är fler som tagits in till förhör och det ska ha varit personer som varit på platsen. Polisen sade under kvällen att ingen av de förhörda var misstänkta för brottet men det ändrades senare och nu ska två personer sitta anhållna för brottet.

Enligt polisen är mannens anhöriga underrättade.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: