Förutom de tre blodiga händelserna så har det skjutits vid ett gatukök i Malmö vid 21-tiden.

| 16 juli, 2020

Vid den händelsen ska det enligt uppgift inte blivit någon skadad. Polisen sände flera patruller till platsen och platsen var avspärrad under tiden polisen genomförde en brottsplatsundersökning med hjälp av sökhundar. Enligt uppgift ska polisen hittat en tomhylsa på platsen. Polisen har upprättat en anmälan om grovt vapenbrott och försök till mord över händelsen. Ingen person ör gripen i ärendet.

Nästa händelse inträffade i centrala Arboga strax efter tre på natten till torsdagen då något exploderat utanför en butiksentré i ett flerfamiljshus. Polis och räddningstjänst larmades till platsen och när de anlände kunde de konstatera att det var skador på butiksentrén och ett skyltfönster. Polisen har förutom spärrat av platsen för teknisk undersökning även evakuerat de boende från sina lägenheter. Händelsen utreds som allmänfarlig ödeläggelse och polisen har hållit förhör med de boende om sprängningen. Enligt uppgift ska ingen person vara misstänkt eller gripen i ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/skottlossning-vid-gatukok-i-malmo

https://www.expressen.se/nyheter/explosion-utanfor-butik-i-arboga/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: