Morgan Johansson ljuger igen 

| 17 juli, 2020

Morgan Johansson ljuger igen. Nu påstår han, precis som Stefan Löfven gjort tidigare att Moderaterna under sin regeringstid drev igenom Europas mest generösa asylpolitik och världens mest generösa regler för arbetskraftsinvandring. Det var ohållbart. Dit ska vi inte igen, fortsätter han. 

Varför ljuger Johansson om det? Ok M står inte högt i kurs när det kommer till asylpolitiken och Fredrik Reinfeldt. Men varför får Johansson upprepat ljuga? Var tusan är alla? Han vill ge sken av att de ärvde en asylpolitik som inte var en hållbar. Har han helt glömt bort Löfvens hybris och utrop om att hans Europa minsann inte byggde några murar? På några få månader släppte S in 163 000. När protesterna kom och kritiker höjde sina röster och sa stopp gick Johanssons partikamrat Anders Ygeman ut och lovade att 80 000 av dem skulle utvisas. Av det blev det förstås inget.

Johansson är ute efter att försöka få folk att tro att S är ett parti som tar ansvar (till skillnad från M). Problemet med det är att det inte är sant. En påminnelse om hur det faktiskt lät. 2014 sa Stefan Löfven: ”Sverige är ett rikt land. Om människor måste fly för sina liv ska vi hjälpa dem. Det går inte att säga att vi klarar si och så mycket. Vad vi säger är att det går att hantera. Vi har en statsbudget på 1 000 miljarder kronor, det är klart att det finns medel att hjälpa.” Har herr Johansson förträngt det? 

Och vem minns inte det här med volymer. När svensk politik ville prata om volymer kommenterade Stefan Löfven enligt följande: ”De gör det med ett avhumaniserande språk, där människor på flykt från krig beskrivs som ‘flöden’ och ‘volymer’. Det är oanständigt.”

Så varför, precis som Löfven tidigare gjort, ljuger Johansson? Och varför kommer han undan med det? 

Moderaterna har ändå idag viljan att förändra sin politik. Sossarna har valt något helt annat, att regera tillsammans med MP. Hur det har gått vet vi. Det har skapat gigantiska problem för Sverige.

Allt handlar om S och om MP. Med MP har S blivit ett parti få känner igen. Och MP, ja de är kort och gott ett extremparti utan verklighetskontakt. Deras mål och vilja tycks inte vara något annat än att helt bryta ner vårt samhälle. I en artikel skriver de: ”Vi behöver bygga ett starkare samhälle där Sverige har ett robust system för att säkerställa tillgången till, distributionen och fördelningen av samhällsviktiga varor och tjänster för framtida krissituationer eller i värsta fall krig”. https://www.aftonbladet.se/debatt/a/70bomW/vi-bygger-ett-starkare-och-tryggare-sverige

Det är en skrämmande idioti MP uppvisar. De förespråkar en politik som gör att Sverige i framtiden inte kommer kunna hjälpa någon, än mindre stå rustade för ett eventuellt krig. 

96 procent av folket vill inte ha MP och deras politik. De har helt tappat trovärdigheten i migrationspolitiken, om de ens hade någon att tappa. Ändå har de mer att säga till om än något annat parti.

Finns det verkligen resurser till att hjälpa mer med alla de kriser och säkerhetsrisker det medför? Kriminaliteten har exploderat sedan 2016, fulla fängelser, skjutningar varje dag, ökade våldtäkter, en välfärd som inte är längre är någon välfärd?

Det låter skrämmande men för många har Sverige i grunden förändrats. Exempelvis är etniskt svenska barn idag ”targets”, enbart därför att de ser svenska ut. Många har också utsatts för brutala brott. Sedan har vi kriget mellan gängen där  folkgrupper dödar och misshandlar andra folkgrupper. Är du däremot svensk är du en person gängen kan råna, misshandla och håna utan större risk för att åka dit.

Johansson borde sluta ljuga och istället avkrävas ett svar på om S har för avsikt att välja MPs fortsatta linje, eller en stramare politik ihop med M?


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Morgan Johansson ljuger igen 

 1. Carl den 12

  Minns förhoppningarna man hade, när svenska folket röstade och äntligen blev av med Reinfeldt.

  Calle säger som pigan “Man, sa alri räkne ut nå”?

Kommentarer är stängda.