När kapitulerar Löfven och låter EU råna svenska folket på ytterligare tiotalet miljarder om året?

EU:s ministerråds förhandlingar om hur mycket pengar bland annat Sverige ska betala för coronakrisen till länderna som fått minst antal döda i krisen.

“Förhandlingarna om det fejkade sk räddningspaketet för coronakrisen fortsätter i EU, och Sverige ska ha fått någon eftergift på några miljoner kronor om året i utbyte mot att betala tiotalet miljarder om året till de mest korrumperade, högst belånade och minst coronadrabbade länderna med typ tio års lägre pensionsålder än Sverige. Frågan är när Löfven faller för grupptrycket, då det trots allt inte är hans pengar utan svenska folkets som han skänker bort.”

Läs i Cornucopia


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “När kapitulerar Löfven och låter EU råna svenska folket på ytterligare tiotalet miljarder om året?

 1. ulf

  Det mest vettiga vore att lägga ned och avveckla denna Eu cirkus !!! Detta byråkrati och politiker projekt är dömt att ruttna bort.Samarbete mellan europas länder är fullt möjligt utan denna koloss.Då skulle kanske Sverige kunna bli ” great again ” 🇸🇪🇸🇪 med andra politiker i regeringen givetvis 🙄

  Svar
 2. ulf

  För övrigt fanns väl ingen som trodde Löfven skulle hålla vad han sagt,han hade redan vikit ned sig i tanken.Det är en klen pratkvarn till ynkrygg som aldrig håller ord.Helt och fullständigt opålitlig.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *