Elisabet Höglund: Klarlagt om döden på äldreboendena: AKTIV DÖDSHJÄLP i bästa fall, AVLIVNING OCH MASSLAKT i sämsta fall!

“Det har med rätta skrivits mycket om döden på äldreboendena under coronapandemin. Själv har jag många gånger tagit upp ämnet här på min blogg. Orsaken till detta är att döden på äldreboendena är ett historiskt avslöjande av hur usel och inhuman den svenska äldreomsorgen är.

Många av de människor som i vintras och våras insjuknade i covid-19 på våra äldreboenden dömdes till döden i samma ögonblick som diagnosen ställdes – om det överhuvudtaget ställdes någon diagnos.”

Elisabet Höglund

Läs vidare på Höglunds blogg


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

3 tankar på “Elisabet Höglund: Klarlagt om döden på äldreboendena: AKTIV DÖDSHJÄLP i bästa fall, AVLIVNING OCH MASSLAKT i sämsta fall!

 1. ulf

  Begriper vanliga svenskar att regeringen och dess lydiga myndigheter nu infört aktiv dödshjälp och ren avrättning av våra äldre anhöriga är väl frågan……
  Som påtalats även här,ingen livräddande vård överhuvudtaget trots att man visste att många,många kunde ha räddats.Blir det arbetssättet i fortsättningen nu då ? Var går den S beslutade åldersgränsen för att leva…….
  Ska vi som än så länge överlevt skicka tackbrev till Löfven och hans anhang till lydpartier och menlösa handlingsförlamade myndigheter ?
  Var finns ett uns av opposition och ansvarsutkrävande när regeringen med gott samvete medvetet låter bli att rädda liv……….socialdemokratisk äldrevård,kom ihåg det alltid.

 2. martin

  En klok kommentar under Elizabeth Hoglunds utmarkta artikel:
  “Glöm inte Jon Tallingers larm om detta för fyra månader sedan! Ingen lyssnade, men nu kommer det fram! Han är hjälten i detta glöm inte det!”
  Har last att Tallinger ska flytta fran Sverige. Han har antagligen blivit hotad!? Undrar om regeringsmedlemmar och andra planlaggare i ovan massmord ocksa gor forberedelser for flytt/flykt till utlandet? Vietnam verkar populart.

Kommentarer är stängda.