MOHAMED OMAR: Kraven på västvärlden tar aldrig slut

| 22 juli, 2020

“Västvärlden är sannolikt den minst rasistiska delen av världen. Ändå är det här det pratas mest om rasism. Vi är den mest framgångsrika civilisationen i världshistorien. Samtidigt finns det ingenstans lika mycket självkritik, ja, till och med självhat.

När det är på det här sättet är det föga förvånande att andra ser vår svaghet och försöker utnyttja den till sin fördel. Det ställs krav på oss om ursäkter och kompensation. Vi ger med oss. Då kommer fler krav. Själva ställer vi inte krav på någon. Vi lär oss att tala väl om och respektera andra kulturer. En annan slags attityd kan tolkas som rasism. Och rasism är en dödssynd i västvärlden. Det är något man undviker till nästan varje pris.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •