ELISABET HÖGLUND: Nu har jag förstått varför Anders Tegnell ständigt uppmanade oss att skydda de äldre och sköra. Han visste att de skulle dö på äldreboendena om de drabbades av covid-19.

| 24 juli, 2020

“Det blir nu alltmer uppenbart att det inte har varit något större fel på den svenska coronastrategin som sådan. Det var rätt att inte stänga ner samhället, att inte stänga skolor och arbetsplatser. Det var rätt att lägga en stor del av ansvaret på oss enskilda individer när det gäller att hålla avstånd och undvika att smitta andra och att själva bli smittade. Det var rätt att hålla ekonomin igång. Det var rätt att slåss för det öppna samhället. De som fortsätter att kritisera strategin är faktiskt ute i ogjort väder.

Anders Tegnell visste att det var de gamla på äldreboendena som skulle dö om smittspridningen inte kontrollerades.”

Elisabet Höglund

Läs artikeln på hennes blogg


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “ELISABET HÖGLUND: Nu har jag förstått varför Anders Tegnell ständigt uppmanade oss att skydda de äldre och sköra. Han visste att de skulle dö på äldreboendena om de drabbades av covid-19.

 1. peter kostin

  UPPDATERAD 18 APRIL 2020PUBLICERAD 17 APRIL 2020
  I region Västernorrland har 15 personer avlidit i covid-19, 10 av de personerna har avlidit på äldreboenden och aldrig vårdats på sjukhus trots att det inte saknas platser. En medveten strategi, enligt smittskyddsläkaren Hans Boman.

  En medveten strategi att inte ge gamla sjukhusvård, utan de ska istället avlida.
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/smittskyddslakaren-att-folk-i-dor-covid-19-utanfor-sjukvarden-ar-en-medveten-strategi

 2. Carl den 12

  Men, hur kommer det sig att Anders, har sitt arbete kvar?

  Calle ställer sig också denna ständiga fråga, hur det är juridiskt möjligt att våran sk förtroendevalda stadsminister med sina medlöpare har kunnat behålla sina arbeten.
  En bedrift i sig, för det hade inte varit ett alternativ på andra arbetsplatser, där minsta lilla kan leda till att man blir förflyttad, uppsagd och då är det människor med utbildning vi pratar om, med lång arbetslivserfarenhet❓❓❓
  Moder Swea styre, har offrat sina äldre och verkar tro att det skulle passera utan att få konsekvenser?

  “Krossa & Förgöra” regeringen, innan regeringen Krossar & Förgör oss och vårat land, mer än dom hittills har gjort❗❗❗
  Det är vi som arbetar och betalar skatt, som äger och älskar det här landet och dom är INGENTING utan oss??

 3. ulf

  Flockdumheten mina. kära vänner lamslår varje tanke på kritik när våra anhöriga offras.
  Vi har snart uppnått total flockdumhet och då är Fhm,Msb och övriga myndigheter samt Löfvens regering nöjda.
  Svensk flockdumhet är större än viljan att rädda liv.
  Livräddande av våra äldre prioriteras ned i Suicialdemokraternas mångkulturella inferno som betecknas vårt fosterland Sverige.Allt på det mångkulturella altaret som alltid kräver nya offer.Påhejade av samtliga regeringspartier svikare och övriga……” det går bra nu för landet Sverige ”???. varför inte helt enkelt utbrista i extas det går Fjamåt ! ??

Kommentarer är stängda.